0

Svetovalnica Svetovalnica Feed


Veliko ljudi ima izkušnje z vožnjo prikolice, seveda pa se najdejo tudi taki, ki avtomobilsko kljuko za vleko prikolice uporabljajo redkeje, zato spodnji nasveti zagotovo ne bodo odveč.

Montaža vlečne kljuke je zahtevna, zato je najbolje, da jo prepustimo strokovnjakom. Pred montažo vlečnih kljuk si oglejte cenik.

Kljuka za avto je pomembna odločitev, če želimo avto uporabiti tudi za prevoz večjih predmetov. Odločite se za pravo avto kljuko.

Nosilec koles za vlečno kljuko, primeren za vse tipe koles. Nosilci za kolesa na vlečni kljuki po ugodni ceni. Vabljeni k ogledu spletne strani.

V pomladnih in poletnih mesecih več hodimo na izlete, dopuste in v naravo. Smo več zunaj in tudi bolj športno aktivni. V naših avtomobilih vozimo več prtljage in športnih pripomočkov, zato nam kaj hitro prične primanjkovati prostora za shranjevanje v avtomobilskem prtljažniku. Strešni prtljažniki za avto bodo rešili vašo zagato s prostorom v avtomobilu in vam zagotovili več prostora v prtljažniku. 

Če ste novinec pri vleki in vas je ob misli na priklop, manevriranje in navigacijo poti do cilja strah, ne obupajte. Bosal predstavlja nekaj kratkih korakov kako postati profesionalec pri uporabi vlečne kljuke in nameščanju tovora.

Ne glede na to ali ste novinec na področju karavaninga ali veteran, vedno je izjemno pomembno kakšno vlečno kljuko uporabljate.

Kolesarjenje postaja vse bolj priljubljeno in vedno večkrat vzamemo kolesa s seboj tudi na dopust, krajše ali daljše počitnice.

Za prevoz koles z avtomobilom imamo običajno na voljo več možnosti. Prevažamo jih lahko ali s prtljažnikom pritrjenim na strehi ali na zadku avtomobila, v notranjosti avtomobila, nekateri avtomobili pa imajo v avtomobilsko karoserijo že integrirane nosilce.

Lepo vreme nas kar vabi k potepanju po naravi, k raziskovanju bližnje in daljne okolice. Hkrati pa je to tudi čas daljših in krajših dopustov in čas za odkrivanje še neraziskanim krajev in držav.

Vaša največja teža na glavi vlečne kljuke je znana tudi kot največja navpična obremenitev. To je največja navpična obremenitev s katero se lahko obremeni vlečno kljuko. Teža na glavi vlečne kljuke je določena tudi na sami vlečni kljuki in je običajno označena z "Max. vertikalna obremenitev."

Pri nas dobite kvalitetno vlečno kljuko, uredimo pa tudi vse kar sodi zraven. Uredimo vam tudi montažo vlečne naprave, na koncu pa poskrbimo da je vaša vlečna naprava vpisana v homologacijski kartonček.

Vlečne kljuke za osebna in gospodarska vozila proizvaja in prodaja Enganches Aragon. Pod blagovno znamko Towcar proizvajajo številne tipe vlečnih kljuk za vozila. Specializirani so tudi za prodajo nosilcev za kolesa, nosilcev za motorna kolesa, nosilcev za smuči. V ponudbi imajo tudi strešne prtljažnike. Na voljo je že preko 600 modelov in preko 1800 različnih tipov vlečnih kljuk Towcar!


Prikazujem 1 do 12 od 38 (4 strani)