0

Vlečne kljuke Aragon znamke Towcar

Vlečne kljuke za osebna in gospodarska vozila proizvaja in prodaja Enganches Aragon. Pod blagovno znamko Towcar proizvajajo številne tipe vlečnih kljuk za vozila. Specializirani so tudi za prodajo nosilcev za kolesa, nosilcev za motorna kolesa, nosilcev za smuči. V ponudbi imajo tudi strešne prtljažnike. Na voljo je že preko 600 modelov in preko 1800 različnih tipov vlečnih kljuk Towcar!


DESIGN VLEČNIH KLJUK TOWCAR

Enganches Aragon uporablja visoko tehnologijo pri razvoju novih modelov vlečnih kljuk. Z optičnim skeniranjem lahko izmerijo vsak model vozila in izdelajo ustrezno kljuko. S 3D sliko podvozja in odbijača vozila pridobijo podatke, ki so potrebni za razvoj kljuke. Načrt pretvorijo v 3D model vlečne kljuke. Končni produkt zagotavlja obliko s katero dosežejo popolno prileganje in optimalno montažo na vozilo. Kljuke so preizkušene v sodelovanju in pod nadzorom uradnega laboratorija in certifikacijskega organa.

 

Oddelek za oblikovanje pripravlja tudi navodila za montažo posamezne avto kljuke. Ta piktogramska navodila so namenjena vgrajevalcem za lažjo namestitev avto kljuke na vozilo.


PROIZVODNJA VLEČNIH KLJUK

Ko model vlečne kljuke uspešno opravi preizkus, gre v množično proizvodnjo. V proizvodnem procesu uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ki se prične z rezanjem cevi v avtomatski liniji razreza. Natančnost laserskega rezanja zagotavlja 100% kakovost vsakega pritrdilnega kosa, hkrati pa zagotavlja optimalno končno montažo v vozilo.

 

Ko so vsi kosi vlečne naprave pripravljeni, pričnejo s postopkom varjenja. V oddelku dodelave kljuke peskajo. Ta postopek zagotavlja popoln oprijem laka po celotni površini vlečne kljuke. Postopek barvanja je v skladu z visokimi standardi avtomobilske industrije. Končni produkt zagotavlja visoko odpornost na zunanje vremenske pogoje. Vlečna kljuka Aragon bo kljubovala vsem vrstam vremenskih razmer.


BREZHIBNA KVALITETA VLEČNIH KLJUK

Enganches Aragon zagotavlja visoko kakovost svojih procesov v skladu s standardom ISO-9001: 2008. Vlečne kljuke so izdelane skladno z evropsko zakonodajo 94/20 CE. Vsaka kljuka je podvržena testu vleke, v katerem mora kljuka presegati 2.000.000 ciklov, da izpolnjuje zahteve evropske uredbe. Preverijo tudi obnašanje kljuke v najbolj ekstremnih pogojih. Oddelek za upravljanje kakovosti Enganches Aragon je odgovoren za to, da so vse kljuke, brez izjeme, izdelane enako kot enota, ki je bila testirana.