0

Razlika med sistemi vlečnih kljuk

 

Vlečna kljuka Bosal
Vlečna kljuka Bosal


Se odločate za nakup vlečne kljuke in razmišljate o tem kakšno vrste vlečne kljuke sploh potrebujete? Pred odločitvijo o nakupu vlečne kljuke predvsem razmislite za kaj jo boste potrebovali, kolikokrat na leto jo boste potrebovali, kakšen tovor boste z vlečno kljuko vlekli? Ko si boste odgovorili na teh nekaj vprašanj boste imeli že bolj jasno sliko kaj zares iščete pri vlečni kljuki in tako boste tudi lažje izbrali tisto, ki bo najbolj primerna za vašo uporabo. V nadaljevanju vam predstavljamo sisteme vlečnih kljuk, ki jih imamo v ponudbi.


Fiksna vlečna kljuka

Fiksna vlečna kljuka
Model fiksne vlečne kljuke


Pri fiksni vlečni kljuki je vlečna kljuka stalno pričvrščena na vozilo. Ta možnost je najbolj ekonomična in trajna oblika namestitve vlečne kljuke. Za uporabnike, ki želijo izbrati bolj ekonomično varianto in za tiste, ki vlečno kljuko uporabljajo pogosto je najbolj priporočljiva verzija vlečne kljuke, fiksna vlečna kljuka. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Primerno tudi za tiste, ki potrebujejo vlečno kljuko za vleko težkih tovorov. Vendar pa se lahko v primeru, da imate na odbijaču parkirne senzorje, zgodi, da vlečno kljuko zaznava kot oviro, ko uporabljate vzvratne senzorje.


Snemljiva vlečna kljuka

Snemljiva vlečna kljuka
Model snemljive vlečne kljuke
 

Snemljiva vlečna kljuka je primerna za tiste, ki vlečno kljuko občasno uporabljajo in tudi ne želijo zapraviti preveč denarja za nakup vlečne kljuke. Odlikuje jih enostaven in zanesljiv dizajn in kar je najpomembnejše so enostavne za uporabo. Vlečna kljuka omogoča avtomatsko vstavljanje in snemanje vlečne kljuke z avtomobila zgolj z zasukom ročice. Ključ za zaklepanje kljuke omogoča, da je ta varno pritrjena, ko je nameščena na avtomobilu. Popolnoma avtomatski sistem za zaklepanje. Ko je vlečna kljuka odstranjena je nevidna. 


Avtomatski sistemi so premium razred snemljivih vlečnih kljuk. Napredni in visoko kvalitetni mehanizmi kot tudi inovativni principi uporabe zagotavljajo največjo obremenitveno nosilnost kot tudi optimalen izgled in uporabnost.


V ponudbi

V ponudbi imamo kvalitetne vlečne kljuke Bosal. Podjetje Bosal Oris je danes največji proizvajalec vlečnih kljuk in svetovni dobavitelj za nemško, kot tudi mednarodno avtomobilsko industrijo (Audi, BMW, Citroen, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota, Volkswagen, … ). Vsaka vlečna kljuka je dizajnirana in proizvedena glede na originalne specifikacije in je akreditirana z evropsko direktivo EC 94/20.

Za proizvodnjo vlečnih kljuk uporabljajo izpopolnjeno tehnologijo laserskega rezanja, robotskega varjenja in opremo za premaz vlečnih kljuk za odpornost na korozijo.

Bosal tako proizvaja vlečne kljuke za avtomobile, kombije in lahka dostavna vozila.

Prednosti vlečnih kljuk Bosal:

  • izjemna kvaliteta izdelave
  • testirane na 2 mio ciklov (ogled)
  • vse vlečne kljuke so EC potrjene
  • večina proizvajalcev vozil uporablja Bosal vlečne kljuke kot originalno opremo
  • zaščitna plast barve je boljša kot pri večini proizvajalcev vlečnih kljuk in tako zmanjšuje korozijo in podaljšuje življenjsko dobo vlečne kljuke


Poskrbimo tudi za montažo vlečne kljuke na kar 15 lokacijah po Sloveniji in za vpis vlečne kljuke v homologacijski kartonček.

Preverite bogato ponudbo kvalitetnih vlečnih kljuk.